• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Jason Derulo Feat. Nuka – Love Not War (Браво Хит)

Американскиот пејач, автор и танчер Jason Joel Desrouleaux или Jason Derulo оствари соработка со неговиот колега од Нова Каледонија Nuka и заедно ја снимија и објавија нумерата “Love Not War”, наш Браво Хит за оваа седмица. Оргинално песната како инструментал во 2018 година била качена од страна на Nuka на SoundCloud платформата како “The Tampa Beat” и потоа мега популарна на платформата Tik Tok.

© Radio Bravo - Kumanovo