• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Jason Derulo – Too Hot (Премиера Хит)

Jason Joel Desrouleaux или Jason Derulo уште од 2015-тата нема издадено албум и веќе подолго време го најавува својот 5-ти по ред студиски албум привремено или првично насловен како 2Sides. Како негова најава овој викенд ке ја слушаме нумерата  “Too Hot” во сегментот Премиера Хит на Браво.


© Radio Bravo - Kumanovo