• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Jason Mraz – Look For The Good (Премиера Хит)

Jason Mraz ја објави својата најнова песна под име Look For The Good и со тоа го најави излегувањето на неговиот најнов, 7-ми по ред албум, што ке го носи истото име, а треба да се појави на пазарот на 19 јуни оваа година. Нумерата е напишана и снимена во домашното студио на Jason во Јужна Калифорнија.


© Radio Bravo - Kumanovo