• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Jawsh 685 Feat. Lauv & Tyga – Sweet & Sour (Премиера Хит)

17 годишниот продуцент од Нов Зеланд, инаку роден на далечните Кукови острови, Jawsh 685 ја објави својата најнова песна ‘Sweet &  Sour’ во соработка со американскиот пејач Ari Staprans Leff попознат како Lauv и со раперот Micheal Ray Nguyen-Stevenson[на музичката сцена познат како Tyga.

© Radio Bravo - Kumanovo