• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Jax Jones & AuRa – I Miss U (Премиера Хит)

DJ-от и продуцентот Jax Jones роден како Timucin Fabian Kwong Wah Aluo заедно со пејачката од Германија со потекло од Антигва AuRa родена како Jamie Lou Stenzel ја снимија и издадоа песната I Miss U, наш Премиера Хит за овој октомвриски викенд.

© Radio Bravo - Kumanovo