• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Jax Jones Feat. Martin Solveig And Raye & Europa – Tequila (Премиера Хит)

Jax Jones и Martin Solveig’s повторно се обединија во нивниот проект ‘Europa’ и се вратија на сцената со комплетно нов потенцијален house хит под име  ‘Tequila‘, а во исполнување на песната им се придружи и пејачката RAYE. Публиката релативно долго го чекаше второто дело на  ‘Europa’ по ‘All Day and Night‘ од март 2019-тата.


© Radio Bravo - Kumanovo