• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Jennifer Lopez – In The Morning (Браво Хит)

In the Morning” е најновата песна на американската актерка и пејачка Jennifer Lopez. Синглот беше објавен на 27 ноември и на насловната страна е атрактивната авторка во многу интересно издание. Нумерата е напишана од Daniel Rondon, Jackson Foote, James Abrahart, самата Lopez, Jeremy Dussolliet, Johnny Simpson, Patrick Ingunza и Tim Sommers, а продукцијата е на Foote и Simpson.

© Radio Bravo - Kumanovo