• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Jennifer Lopez – On My Way (Marry Me) (Премиера Хит)

On My Way” е првиот промотивен сингл на Jennifer Lopez од soundtrack-от за филмот Marry Me објавен преку издавачката куќа Sony Music. Композицијата за прв пат беше изведена во живо од Jennifer на 2021 Global Citizen Festival.

© Radio Bravo - Kumanovo