• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Joel Corry Feat. MNEK – Head & Heart (Браво Хит)

DJ-от Joel Corry заедно со пејачот и текстописецот MNEK остварија соработка и ја снимија и издадоа нумерата  ‘Head & Heart’. Оваа композиција најверојатно ке биде еден од летните хитови за оваа лето и ке се слуша по летните дискотеки онаму каде што ке работат.


© Radio Bravo - Kumanovo