• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

John K – Parachute (Премиера Хит)

John Poulson е роденото име на американскиот пејач и текстописец John K од Orlando, Florida. Тој го објави својот најнов сингл со песната Parachute која е составен дел од неговиот прв студиски албум Love & Everything Else.

© Radio Bravo - Kumanovo