• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Joji & Diplo – Daylight (Премеира Хит)

Јапонскиот музичар George Kusunoki Miller или само Joji оствари соработка со неговиот американски колега Thomas Wesley Pentz или само Diplo во нумерата со име Daylight. Токму оваа заедничка композиција е нашиот денешен Премиера Хит.

© Radio Bravo - Kumanovo