• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Jonas Brothers Feat. Diplo – Lonely (Премиера Хит)

Lonely” е песна на американскиот продуцент Diplo (“Diplo Presents Thomas Wesley”) и американската група  Jonas Brothers. Тие ја издадоа оваа композиција преку издавачките куќи Mad Decent и Columbia Records на 27 септември 2019 година, а исто така објавија и видео спот за неа.


© Radio Bravo - Kumanovo