• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Jonas Brothers Featt. Karol G – X (Премиера Хит)

X” е најновата песна на американската pop rock група Jonas Brothers и колумбиската reggaeton пејачка и текстописец Carolina Giraldo Navarro попозната како Karol G. Песната беше објавена заедно со уште една нивна нумера со наслов “Five More Minutes” на 15 мај, а видео спотот излезе оваа седмица .


© Radio Bravo - Kumanovo