• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Jonas Brothers – What A Man Gotta Do (Браво Хит)

Браќата Nick, Joe и Kevin Jonas или Jonas Brothers го објавија својот прв сингл за 2020 година, тоа е песната “What A Man Gotta Do”. Посебно е нтересен музичкиот спот кој овие браќа заедно со своите сопруги го снимија во стил на класичните американски тинејџерски филмови од 70-тите години на минатиот век. Токму оваа нумера е нашиот Браво Хит за оваа седмица.


© Radio Bravo - Kumanovo