• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Joshua Bassett – Lie Lie Lie (Премиера Хит)

Lie Lie Lie е најновиот сингл на Joshua Bassett, американски тинејџ актер и пејач, попознат по улогата на Ricky Bowen во серијата High School Musical: The Musical: The Series на Disney+ каналот во која глуми и Olivia Rodrigo.

© Radio Bravo - Kumanovo