• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Juice WRLD – The Light (Премиера Хит)

Американскиот рапер и музичар Juice WRLD го објави својот најнов сингл под име “The Light“. Песната е продуцирана од него и Gezin, Hurtboy AG, Foster и Max Lord.

© Radio Bravo - Kumanovo