• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Juice WRLD & The Weeknd – Smile (Браво Хит)

Smile” е песна на американски рапер Juice WRLD, кој почина на 9 декемврси 2019 година и канадскиот пејач The Weeknd. Нумерата излезе на пазарот како 6-ти сингл од постхумниот трет студиски албум на Juice WRLD под име Legends Never Die.

© Radio Bravo - Kumanovo