• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Radio Bravo 88,5 Mhz play Now On Air view:     Bravo Blues&Jazz play Now On Air view:

Jukebox “special edition”

Како дел од летната програмска шема на Радио Браво, во терминот од 11 и 17 часот, секој работен ден, ќе се емитува специјалната серија на Џубок, Jukebox “special edition”, тематски емисии со ТОП 11-те годишни хитови од 1970 до 2000-та година.

Уживајте на 88,5 Mhz или www.radiobravo.com.mk. Радио Браво се слуша секаде.

© Radio Bravo - Kumanovo