• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Justin Bieber – Anyone (Премиера Хит)

Нашиот денешен Премиера Хит “Anyone” е песна на канадскиот пејач Justin Bieber. Композицијата е издадена како сингл со почетокот на оваа нова 2021 година преку издавачката куќа Def Jam Recordings и е напишана лично од Bieber во соработка со Michael Pollack, Raul Cubina и продуцентите Andrew Watt, Jon Bellion и The Monsters & Strangerz.

© Radio Bravo - Kumanovo