• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Justin Bieber Feat. Chance The Rapper- Holy (Премиера Хит)

Justin Bieber и Chance the Rapper објавија нова песна под име “Holy”, пропратена со 5 минутен видео спот во кој главните улоги ги играат Ryan Destiny од серијалот на Fox “Star” и Wilmer Valderrama од “NCIS”. Нумерата Bieber ја објави на Instagram, Twitter и YouTube и изјави дека е песна за љубовта, надежта и верата.

© Radio Bravo - Kumanovo