• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Justin Bieber Feat. Post Malone & Clever – Forever (Премиера Хит)

Најновиот студиски албум на Justin Bieber под име Changes содржи многу песни посветени на неговиот брак со Hailey Baldwin и неговите емоции кон неа. Најверојатно композицијата “Forever” снимена заедно со Post Malone и Clever е нумера која најмногу ке остане запаметена по неговите чувства кон сопругата и желбата да го потроши остатокот од животот со неа. Дали тоа ке биде така, времето ке покаже…


© Radio Bravo - Kumanovo