• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Justin Bieber – Yummy (Премиера Хит)

Нашиот денешен Премиера Хит е “Yummy“,  најновата песна на канадскиот пејач  Justin Bieber. Нумерата е објавена официјално на 3 јануари 2020 година и е неговиот прв соло сингл по цели три години и во моментов веќе е на врвот на топ листите во Велика Британија. Интересно е што токму со видеото на оваа песна тој се приклучи на социјалната мрежа за споделување на кратки видеа TikTok.


 

© Radio Bravo - Kumanovo