• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Kacey Musgraves – Simple Times (Премиера Хит)

Kacey Musgraves го објави својот најнов сингл “Simple Times” со придружно видео. Песната е составен дел од албумот Star-crossed, а видеото пак е дел од Star-crossed: the film во режија на Bardia Zeinali и премиерно стримуван од страна на Paramount +.

© Radio Bravo - Kumanovo