• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Kaleo – Alter Ego (Премиера Хит)

Kaleo е рок група од Исланд предводена од фронтменот JJ Julius Son. Тие ја објавија својата најнова песна под име Alter Ego, а истата е официјален промотивен сингл за нивниот нов албум кој треба да излезе на на 5 јуни 2020 година и ке се вика Surface Sounds.


© Radio Bravo - Kumanovo