• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Kane Brown Feat. H.E.R. – Blessed & Free (Премиера Хит)

Американскиот пејач Kane Brown и добитничката на Grammy наградата, R&B пејачката Gabriella Sarmiento Wilson попозната како H.E.R. остварија соработка и заеднички ја снимија песната “Blessed & Free“. Композицијата ја промовираа и со интересен видео спот.

© Radio Bravo - Kumanovo