• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Kate Bush – Running Up The Hill (A Deal With God) from Stranger Things (Премиера Хит)

Хитот на англиската пејачка Kate Bush од 1985 година “Running Up That Hill” доживеа уште една реинкарнација со поднаслов (A Deal With God) и тоа многу успешна. Песната беше преработена и искористена во првиот trailer за финалната епизода од 4-тата сезона на серијата Stranger Things во која глуми и Winona Ryder.

© Radio Bravo - Kumanovo