• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Katy Perry – Daisies (Премиера Хит)

Daisies” е првиот сингл на американската пејачка Katy Perry од нејзиниот претстоен шести по ред студиски албум. Нумерата е објавена на 15 мај преку издавачката куќа Capitol Records, а нејзиниот pop radio format или верзија ке биде објавена на 2 јуни. Напишана е од Jon Bellion, Jacob Kasher Hindlin, Michael Pollack, и нејзините продуценти Jordan K. Johnson и Stefan Johnson од The Monsters & Strangerz.


© Radio Bravo - Kumanovo