• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Katy Perry – Smile (Премиера Хит)

Smile” е најновата песна на американската пејачка Katy Perry од нејзиниот шести студиски албум, кој го носи истото име. Нумерата е 4-тиот софицијален сингл и е објавена на 10 јули 2020 година преку издавачката куќа Capitol Records во кампањата на порачка на албумот кој треба да излезе, а во себе го содржи семплот од композицијата “Jamboree” на Naughty by Nature од 1999 година.

© Radio Bravo - Kumanovo