• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Kesha Feat. Big Freedia – Raising Hell (Премиера Хит)

Американската пејачка Kesha ја издаде песната  “Raising Hell” заедно со раперката Big Freedia. Нумерата е водечки сингл од нејзиниот претстоен студиски албум High Road кој треба да излезе на 10-ти јануари следната година. За песната е снимен и интересен игран видео спот во режија на Luke Gilford, во кој Kesha игра позната телевизиска проповедничка која го убива својот љубоморен сопруг.


© Radio Bravo - Kumanovo