• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Kiesza – All Of The Feelings (Браво Хит)

  • Kiesza е канадска пејачка и мултиинструменталистка од Калгари, нејзиното родено име е Kiesa Rae Ellestad и е со потекло од Норвешка. Досега има издадено 2 соло студиски албуми, а на 12 јуни се очекува да излезе третиот под име Crave, токму од него наш ованеделен Браво Хит е синглот со нумерата All Of The Feelings.

© Radio Bravo - Kumanovo