• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Kylie & Dua Lipa – Real Groove (Studio 2054 Remix) (Премиера Хит)

Kylie Minogue објави нова верзија на нејзината песна „Real Groove“ од албумот Disco од 2020 година, ремиксирана како дел од неодамнешниот пренос во живо на Dua Lipa под име Studio 2054, во која гостува и самата Lipa.

© Radio Bravo - Kumanovo