• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Kylie Minogue and Years & Years – A Second to Midnight (Премиера Хит)

A Second to Midnight” е песна на австралиската пејачка Kylie Minogue и англискиот пејач и текстописец Olly Alexander фронтмен на Years & Years. Песната е водечки сингл од претстојниот албум на Kylie, Disco: Guest List Edition, кој треба да биде продолжеток на 15-тиот студиски албум Disco што излезе во ноември 2020 година. Песната исто така ќе биде дел од deluxe верзијата на третиот албум на Years & Years, Night Call што треба да излезе следната година.

© Radio Bravo - Kumanovo