• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Kylie Minogue – Hold On To Now (Премиера Хит)

Hold On To Now” е песна на австралиската пејачка со продадени над 80 милиона носачи на звук во досегашната кариера, големата Kylie Minogue. Нумерата е дел од нејзиниот 16-ти по ред студиски албум Tension, кој излезе на пазарот на 22 септември 2023 година преку BMG Rights Management и нејзината компанија Darenote.

© Radio Bravo - Kumanovo