• Bravo FM

  • Bravo Relaxing

Kylie Minogue – Padam Padam (Премиера Хит)

Австралиската pop сензација Kylie Minogue ја сними и издаде песната “Padam Padam“. Нумерата е првиот официјален сингл од нејзиниот најнов студиски албум Tension, кој пак треба да излезе на 22 септември 2023 година. Продуцент на нумерата е Lostboy (познат по работата со Griff, Anne-Marie, Tiesto), а видео спотот е снимен во Los Angeles во режија на Sophie Muller.

© Radio Bravo - Kumanovo