• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Kylie Minogue – Say Something (Премиера Хит)

“Say Something” е песна на австралиската пејачка Kylie Minogue од нејзиниот 15-ти по ред студиски албум Disco, кој треба да зилезе на пазарот на 6 ноември 2020 година. Песната е објавена како водечки сингл од албумот и излезе преку издавачката куќа BMG Rights Management, а за неа самата Minogue кажува дека ја напишала заедно со Ash Howes и продуцентите Jonathan Green и Richard Stannard и дека “Say Something” е disco, dance, electropop, pop и nu-disco песна.© Radio Bravo - Kumanovo