• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

La Roux – Automatic Driver (Премиера Хит)

Automatic Driver  е третиот официјален сингл од третиот студиски албум Supervision на англиската пејачка Elly Jackson, на светската музичка сцена позната како La Roux. Албумот излезе на пазарот на 7 февруари 2020 година, а со него заедно и песната, но таа повторно е актуелна поради ремиксот на раперот Tyler, The Creator.


© Radio Bravo - Kumanovo