• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Lady Gaga Feat. Ariana Grande – Rain On Me (Браво Хит)

Lady Gaga ја објави песната “Rain on Me” како втор сингл од нејзиниот најнов, 6-ти по ред студиски албум Chromatica, кој по неколку одложувања излегува на пазарот денес. Нумерата е снимена заедно со нејзината колешка Ariana Grande, а таа е и партнерка на Lady Gaga во видео спотот.


© Radio Bravo - Kumanovo