• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Lady Gaga – Hold My Hand (From Top Gun Maverick) (Браво Хит)

Stefani Joanne Angelina Germanotta или како што ја знае целиот свет Lady Gaga ја сними и објави песната “Hold My Hand” како водечки сингл од soundtrack-от за филмот Top Gun: Maverick со Tom Cruise. Песната излезе преку издавачката куќа Interscope Records, напишана е и продуцирана од самата Gaga и BloodPop, а за неа е снимен и видео спот во црно бела техника. Филмот ќе биде премиерно објавен на 27 мај за САД и на 12 јули за остатокот од светот.

© Radio Bravo - Kumanovo