• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Lady Gaga – Stupid Love (Браво Хит)

Stupid Love“е најновата песна на американската мега ѕвезда Lady Gaga. Нумерата беше објавена заедно со премиерата на видео спотот за неа на 28 февруари 2020 година, а претставува водечки сингл од нејзиниот претстоен 6-ти по ред студиски албум во кариерата.


© Radio Bravo - Kumanovo