• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Lany – Good Guys (Премиера Хит)

LANY се американска indie pop група од Los Angeles, формирана во 2014 година составена од  Paul Jason Klein, Charles Leslie “Les” Priest, и Jake Clifford Goss.Овие момци го објавија својот најнов сингл под име Good Guys како најава за својот најнов трет по ред студиски албум кој ке се вика Mama’s Boy.


© Radio Bravo - Kumanovo