• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

LANY – Up To Me (Браво Хит)

LANY е американска поп група од Лос Анѓелес, а името е всушност кратенка од “Los Angeles New York”. Групата е составена од Paul Jason Klein, Charles Leslie “Les” Priest и Jake Clifford Goss и се активни од 2014 година, а досега имаат објавено 2 ТОП 40 албума. Моментално се актуелни со нивниот најнов сингл под име “Up To Me“, инаку песна од нивниот најнов, 4-ти по ред студиски албум, кој ќе се вика gg bb xx и ќе излезе на пазарот на 3 септември 2021 година.

© Radio Bravo - Kumanovo