• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Lauv – All 4 Nothing (I’m so in Love) (Браво Хит)

All 4 Nothing (I’m so in Love)” е песна на американскиот пејач, текстописец и продуцент Ari Staprans Leff на сцената попознат како Lauv. Оваа композиција е најавен сингл за претстојниот втор по ред студиски албум под исто име All 4 Nothing, кој треба да излезе на пазарот на почетокот на август од оваа 2022 година.

© Radio Bravo - Kumanovo