• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Lauv – Sims (Премиера Хит)

Ari Staprans Leff или Lauv е музичар од Лос Анѓелес што сеуште го најавува својот деби албум How I’m Feeling, кој пак конечно е најавен за 20 март 2020 година. Досега од него има објавено 5 сингла, а на 5 октомври со почетокот на турнејата Lauv го објави и шестиот под име Sims, наш денешен Премиера Хит.


© Radio Bravo - Kumanovo