• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Liam Gallagher – All You’re Dreaming Of (Премиера Хит)

Liam Gallagher по долга пауза и последниот објавен материјал во 2019 година ја сними празничната нумера All You’re Dreaming Of. Песната е издадена како сингл и приходот од неа е наменет за Action For Children, организација која обезбедува непроценлива поддршка за ранливите млади луѓе во текот на празничните периоди секоја година.

© Radio Bravo - Kumanovo