• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Liam Payne – Stack It Up (Браво Хит)

Наш ованеделен Браво Хит е”Stack It Up“, песна на британскиот пејач Liam Payne заедно со американскиот рапер A Boogie wit da Hoodie објавена на 18 септември 2019 година  Композицијата е напишана од Ed Sheeran и продуцирана од Steve Mac и е прво издание на Liam Payne по 2018-тата и синглот “First Time”.


© Radio Bravo - Kumanovo