• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Lil Nas X – Montero (Call Me By Your Name) (Премиера Хит)

Montero (Call Me by Your Name)” е песна на американскиот пејач и рапер Lil Nas X. Нумерата за прв пат беше изведена за време на Super Bowl LV во фебруари, а основниот сингл на 26 март, додека extended верзијата 3 дена подоцна на 29 март. Инаку композицијата е напишана од Lil Nas X заедно со продуцентите Take a Daytrip, Omer Fedi и Roy Lenzo и е дел од албумот Montero, кој се очекува да излезе за неколку месеци.

© Radio Bravo - Kumanovo