• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Little Mix – Not A Pop Song (Премиера Хит)

Британската женска поп група Little Mix формирана за време на 8-мата сезона на британскиот The X Factor во 2011 година го објави третиот најавен сингл со нумерата Not A Pop Song од нивниот предстоен 6-ти по ред студиски албум Confetti, кој треба да се појави на пазарот на 6 ноември 2020 година.

© Radio Bravo - Kumanovo