• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Little Mix – One I’ve Been Missing (Премиера Хит)

One I’ve Been Missing” е песна на британската женска група Little Mix, издадена преку издавачката куќа RCA UK на 22 ноември 2019 година. Тоа е првата божиќна песна на групата и претендира да стане UK Christmas number-one single, и покрај тоа што е објавена дури3 седмици пред изданието на листата на најпопуларни и најпродавани песни во Велика Британија за божиќ што излегува на 25 декември.


© Radio Bravo - Kumanovo