• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

London Grammar – Lose Your Head (Премиера Хит)

Англиската indie pop група од Nottingham, London Grammar објави уште една меланхолична песна, како најава за нивниот трет по ред студиски албум кој ке носи наслов ‘Californian Soil’. Нумерата се вика Lose Your Headи е воедно третиот сингл што го најавува новиот албум.

© Radio Bravo - Kumanovo