• Bravo 88.5 FM

  • Bravo-Blues&Jazz

Louis Tomlinson – Kill My Mind (Браво Хит)

Британскиот изведувач Louis Tomlinson се врати во музичките води со нов звук и нов сингл со име “Kill My Mind”. Тој за својата нова рок композиција вели: „Песната е за забавни моменти и малку неодговорни акции кога сте млади, за експериментирање во младоста и правење работи што не се секогаш најдобри за вас, но се возбудливи “.


 

© Radio Bravo - Kumanovo